Vacanta ta perfecta in Egipt (2024)

Cei care aleg optiunea vacanta Egipt pentru vara aceasta vor fi profund impresionati de bogatia istorica si culturala a Egiptului. O vacanta in Egipt este potrivita pentru orice sezon al anului.

Alegand o vacanta in Egipt veti cunoaste cea mai veche destinatie turistica din lume.

Tipurile devacanta in Egiptrecomandate de agentia O9VACANTA sunt: early booking Hurghada, last minute Hurghada, vacanta Sharm El Sheikh, Craciun Hrghada, Revelion Hurghada cu charter avion zbor direct din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Gasiti ofertele agentiei noastre de turism online si multe alte informatii despre vacantele all inclusive in Egipt folosind motorul de cautare de pe site-ul nostru.

O vacanta Egipt de 7 nopti in Hurghada sau un sejur in Sharm El Sheikh va vor bucura fiecare celula a corpului. Vacanta Egipt este recomandata la sfarsit si inceput de an, atunci cand in Romania temperaturile nu sunt prietenoase.

Clima din Egipt, in zona statiunii Hurghada este subtropicala, iar la sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie, temperatura ajunge la 22-24 grade Celsius iar temperatura apei la 22 grade Celsius. Asadar, daca alegeti ovacanta in Egipt, veti putea face baie in mare chiar si in aceasta perioada.

In ceea ce priveste petrecerea deRevelion Hurghada Egipt, hotelurile organizeaza petreceri superbe. In general, cina deRevelion Hurghada Egipteste inclusa, meniul traditional deRevelion Hurghada Egiptinclude sapte feluri de mancare.

Hurghada Egipteste statiunea cu care a inceput industria turismului in aceasta regiune. La inceput un sat de pescari, orasul Hurghada a devenit in ultimii 20 de ani o infloritoare statiune devacanta in Egipt, cu plaje superbe intesate de hoteluri intotdeauna pline de turisti ispititi de soarele care straluceste in Egipt tot anul, dar si de apa limpede precum cristalul, numai buna de scufundari la Marea Rosie.

Hurghadaeste o destinatie recomandata in orice moment al anului pentru ovacanta in Egipt.Amintirile formate in aceasta locatie va vor insoti ani de zile.

Regiunea Hurghada se afla pe harta turistica datorita scufundarilor, intr-o zi se pot vedea zece insule de corali.O vacanta in Hurghada va asigura sute de fotografii spectaculoase cu corali si peste frumos colorati.

Din mai si pana in septembrie, Marea Rosie si peninsula Sinai isi asteapta vizitatoriicu caldura tropicala si ape calde. Nu trebuie sa va ingrijorati din cauza temperaturilor crescute.

Datorita umiditatii scazute, aerul este mult mai usor respirabil decat in multe alte statiuni ale Marii Mediterane.

Temperatura apei in Marea Rosiecoboara foarte rar sub 20 de grade.

Sezonul preferat de vizitatori este cuprins intre lunile octombrie si aprilie. La mijlocul sezonului, in februarie, temperatura medie a aerului ajunge la 24-26 de grade – temperaturi perfecte pentru vizitarea obiectivelor ori savurarea unui co*cktail pe plaja.

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a merge intr-o vacanta in Egipt

Egiptuleste renumit nu doar prin locatiile admirate de toata lumea, ci si pentru conditiile desejur in Egipt. Atunci cand plecati in sejurdoriti conditii confortabile si de relaxare.

Aceste conditii sunt oferite dehotelurile din statiunile moderne devacanta din Egipt.

Desi cartea de vizita a Egiptului o reprezintaPiramidele din Egipt de la Giza si misteriosul Sfinx, pe langa piramide, in Egipt exista si numeroase alte obiective turistice si locatii interesante de vzitat.

Intr-o vacanta in Egipt viziteaza:Luxorul – orasul-muzeu in aer liber si fascinantul templul de la Karnak, irepetabila Dendera, cetatea Alexandria cu arhitectura ei exceptionala si parfumul oriental, Muzeul de Egiptologie din Cairo, de avut in vedere in oricesejur in Egipt.

Foarte populare, statiunile turistice se intind liniar pe continent –El Gouna, Hurghada, Makadi Bay, Soma Bay, Safa*ga, Marsa Alam, iar in peninsula Sinai – Sharm El Sheikh, Taba, Dahab, Nuweiba.

Statiunile turistice egiptene

Egiptul are locatii ideale atat pentru o vacanta all-inclusive, cazare hoteluri Egipt saupentru vacante de tipul last minute Egipt, cat si pentru practicarea sporturilor nautice: diving sau kite-surf.

Frumusetea si varietatea tarmurilor Marii Rosii uimesc si atrag nenumarati turisti cu cazarile luxose inhoteluri Egipt, cu plajele de nisip fin si lumea subacvatica – cu cele peste 1500 de specii de pesti viu colorati sau superbele recife de corali.

Statiunile turistice egiptenedin regiuneaHurghadaocupa un loc aparte in clasificarile de profil, atat cu referire la calitatea serviciilor oferite turistilor cazati inhoteluri Egipt,cat si la politica de preturi.

Puteti opta pentru una din variantele de cazare inhoteluri Egiptrecomandate de agentia noastra de turism.

Apeland la serviciile unei agentii de turism va asigurati ca obtineti tarife convenabile si oferte de tipul early booking Hurghada. Printre ofertele unei agentii de turism puteti gasi si oferte last minute Hurghada.

Excursii in Egipt pentru toate buzunarele

Programul deexcursii Egipteste diversificat, incluzand calatorii care sa va permita sa descoperiti in amanunt istoria, cultura, diversitatea religioasa, veleitatile sociale ale acestui spatiu.

Daca sunteti amatori de vacante active, atunci ovacanta Hurghada Egiptnu va va dezamagi: spectacole, sporturi acvatice, aquaparcuri, plimbari cu submarinul, partide de pescuit, safari in desert sau pe muntele Sinai, toate garanteaza ovacanta in Egiptreusita!

Cu ajutorul unei agentii de turism va puteti gasi cazare in Egipt de diverse tipuri: hoteluri de lux in Egipt sau hoteluri economice. In felul acesta bugetul dumneavoastra se poate directiona catre excursii si activitati de descoperire a regiunii in care sunteti cazati.

ExcursiiEGIPT in regiunea HURGHADA gasiti disponibile pe website-ul agentiei noastre de turism. Pentru o vacanta in Egipt,oferte early booking Hurghadasau ofertelast minute Hurghada va invitam sa ne contactati.

Oferte vacanta Hurghada cu zbor din Bucuresti

Ofertevacanta Hurghada cu zbor din Cluj-Napoca

Excursii Egipt - descoperitiLuxor siHurghada

Un exemplu de vacanta Egipt este plecarea in regiunea Hurghada. Acolo puteti participa la diferite excursii si activitati pentru a cunoaste Hurghada. Puteti descoperi de exemplu intr-o excursie de o zi templul Luxor.

Puteti descoperi mai multe informatii si imagini despre excursii Egipt pe pagina noastra de Facebook. Testimonialele clientilor nostri mentioneaza ca aceasta regiune este cea mai buna alegere pentru o vacanta in Egipt.

Plecare de la hotelul din Hurghada pentru un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu de sit arheologic din istoria Egiptului, care a fost dedicat zeului Amoun. Pranz pe drum, la un restaurant in Luxor.

In continuare vom traversa raul Nil cu Felucca, o barca de navigatie tipicegipteana, pentru a explora „Orasul Mortilor”, Colosii lui Memnon, ultimele ramasite ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, maretia grandorii arhitecturii, si Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, si apoi intoarce inHurghada Egipt.

Vacantalasnorkeling in Insula Giftun

Excursia de snorkeling in Insula Giftun este o optiune de petrecere a timpului in Hurghada. Membrii echipei noastre va vor insoti si va vor organiza excursia in Egipt tinand cont de toate detaliile importante.

Va vom lua de la hotelul dinHurghadapentru oexcursiededicata snorkeling-ului. Vom combina ziua de snorkeling cu relaxarea pe o insula pustie, in frumoasa Marea Rosie. Acolo vom face scufundari in diferite locuri care abunda de corali si pesti colorati.

Daca avem noroc in ziua respectiva, vom inota cu delfinii (nu garantam prezenta delfinilor de fiecare data). De asem*nea, ne vom bucura de activitatile sportive acvatice de pe insula Giftun si parcul national, cu pranz tip bufet deschis la bordul croazierei. La sfarsitul zilei ne vom intoarce la debarcader si din nou la hotelul dinHurghada Egipt.

O vacanta memorabila este o vacanta care va lasa amintiri minunate timp indelungat. In Hurghada puteti descoperi fascinanta lume subacvatică din Marea Roșie.

Safari in desertul dinHurghada Egipt

Va propunem sa incercati un safari in desertul dinHurghada Egiptcu un Jeep 4x4 pentru admirarea apusului de soare

Un alt fel de excursie de o zi este petrecerea timpului in desert cu jeep-ul. Activitatea aceasta se adreseaza turistilor dornici de adrenalina si suspans. Admirarea apusului in desert si pozele ramase suvenir sunt de nepretuit.

Veti fi preluati de la hotel cu o masina Toyota Landcruiserm condusi 35 km in desertul de est al Egiptului, intr-un sat de beduini, pentru a vedea modul de viata si traditiile lor.

Apoi, veti merge pe camila si veti fi martori ai apusului de soare uimitor. Veti lua cina barbeque, apa minerala si bauturi racoritoare fiind incluse. Va veti bucura de spectacole orientale si cantece folclorice si veti admira stelele noaptea in timp ce ne intoarcem la hotelul din Hurghada Egipt.

Egipt- manastirile Sfantului Pavel si Sfantului Anton

O alta fata aEgiptului, rar intalnita, este Egiptul crestin, copt. O zi intreaga pentru a vizita unele dintre cele mai faimoase manastiri copte din Desertul de Est, Egipt. Cei interesati de acest tip de turism vor fi impresionati de manastirile Sfintilor Pavel si Anton.

Incepeti vacanta din Hurghada si veti participa la slujba din manastirea Sfantului Anton Manastire sau pur si simplu puteti urca pe munte, pe cele 1.500 de trepte pentru a va ruga in camera Sfantul Antonie din Egipt.

Vizitati manastirea si apoi veti lua o pauza pentru masa de pranz. Veti continua vizita la Manastirea Sfantul Pavel. Excursia este cu plecare din statiunile El Gouna,Hurghada, Sahl Hasheesh, Makadi Bay, Soma Bay, Safa*ga.

Vacanta ta perfecta in Egipt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5415

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.