Scooter kopen? Ontdek het ruime assortiment bij 2wheels.nl Rijnsburg (2024)

Scooter kopen bij 2wheels.nl: betrouwbaar, veilig en snel

Wil je een nieuwe scooter kopen? Bij 2wheels hebben we een uitgebreid assortiment scooters die volledig aan alle eisen voldoen. Of je nu online wilt kopen of liever langs onze winkel in Rijnsburg komt, bij ons koop je de perfecte scooter. Bovendien geniet je altijd van de volgende voordelen:

BOVAG-garantie
Gratis proefrit
Betaal achteraf of gespreid

Scooter kopen in de Regio Leiden, Katwijk en Oegstgeest. 2wheels.nl

Welke scooter moet je kopen?

Voordat je een scooter koopt, is het belangrijk om te weten of je een snorscooter of brommer wilt. Een snorscooter mag maximaal 25 km/u rijden en vereist geen helm, terwijl een brommer 45 km/u mag rijden en een helm verplicht is. Bij 2wheels kunnen we je helpen met het afsluiten van een scooterverzekering en de tenaamstelling, omdat we zijn aangesloten bij de RDW.

Snor- en bromscooters

Wij bieden een ruime collectie snor- en bromscooters van kwaliteitsmerken, zoals Vespa, Peugeot, Piaggio, SYM en meer. Met ons handige filtersysteem vind je eenvoudig een scooter die past bij jouw wensen en budget.

Ja, ik wil een snor- of bromscooter kopen!

Elektrische scooters

Kies voor een milieuvriendelijke optie met onze elektrische scooters. Je profiteert van een lager brandstofverbruik en investeert in de toekomst. Ontdek elektrische scooters van gerenommeerde merken, zoals SYM, Piaggio, Yadea, Ecooter, Super Soco en AGM.

Ja, ik wil een elektrische scooter kopen!

Bezorgscooters

Steeds vaker worden scooters ingezet voor maaltijdbezorging. Bij 2wheels bieden we diverse bezorgscooters aan die ideaal zijn voor razendsnelle maaltijdbezorging.

Ja, ik wil een bezorgscooter kopen!

Motorscooters

Wil je je nog sneller door het verkeer bewegen? Kies dan voor een motorscooter. Bij ons vind je onder andere de geliefde Italjet motorscooters. Gebruik ons filter om alle motor scootermerken te ontdekken.

Ja, ik wil een motorscooter kopen!

Scooter outlet

Heb je een beperkt budget, maar wil je toch een scooter van uitstekende kwaliteit? Neem een kijkje in onze scooter outlet. Hier vind je scooters voor een lagere verkoopprijs. Het aanbod wisselt regelmatig, dus houd de pagina goed in de gaten. Uiteraard bieden wij ook garantie op onze outlet-scooters.

Ja, ik wil een scooter uit de outlet kopen!

Gebruikte scooters

Naast nieuwe scooters hebben we ook gebruikte scooters in onze webshop. Deze scooters zijn grondig gecontroleerd en bieden een betaalbaar alternatief. Bij 2wheels geven we altijd garantie op gebruikte scooters.

Ja, ik wil een gebruikte scooter kopen!

Online je scooter kopen

Bij 2wheels koop je eenvoudig je scooter via onze webshop. Op de productpagina configureer je jouw scooter met opties zoals de uitvoering, kleur en extra services. Vervolgens kies je een betaalwijze die bij jou past, zoals direct betalen, achteraf betalen of leasen. Wil je de scooters liever eerst zien? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Rijnsburg voor een gratis proefrit. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Bij 2wheels bieden we ook flexibele betalingsmogelijkheden. Naast kopen en leasen kun je ervoor kiezen om je scooter in termijnen af te betalen. Met onze IN3 regeling betaal je in 3 gelijke termijnen, zodat je meteen van je nieuwe scooter kunt genieten.

Wat kost een scooter?

De kosten van een scooter omvatten meer dan alleen de aankoopprijs. Naast het model en merk zijn er andere kosten waar je rekening mee moet houden, zoals een scooterhelm, brandstof, onderhoud en eventueel schadeherstel.

Scooter accessoires

Bij 2wheels koop je niet alleen je scooter, maar ook je helm en scooteraccessoires. Wist je namelijk dat het sinds 1 januari 2023 verplicht is om een helm te dragen bij het rijden op een snorscooter? Voorkom een boete en Bekijk ons assortiment helmen en vind je favoriet.

Bekijk alle accessoires

Hoeveel onderhoud heeft een scooter nodig?

Om je scooter in topconditie te houden, raden we aan om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Benzine scooters hebben onderhoud nodig bij 500, 1.500, 4.000 en 10.000 kilometer, terwijl elektrische scooters onderhoud nodig hebben bij 1.000, 3.000, 6.000 en 12.000 kilometer. Bij onze scooterwinkel in Rijnsburg kun je een afspraak maken om je scooter te repareren of onderhouden.

Verzekering afsluiten als je een scooter koopt

Als erkend tussenpersoon van Unigarant ANWB-verzekeringen helpen we je graag bij het afsluiten van een scooterverzekering. Ontdek de verschillende dekkingsvormen en de extra mogelijkheden via onze website. Zo kun je met een aantrekkelijke premie zorgeloos de weg op.

Bekijk hier alle verzekeringen

Hulp nodig bij het uitkiezen van de ideale scooter?

Bij 2wheels vind je de perfecte scooter die aan al jouw eisen voldoet. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze winkel in Rijnsburg. We staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale scooter. Heb je vragen over ons assortiment, een specifieke scooter of onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 071 565 2233 of info@2wheels.nl. Onze specialisten staan voor je klaar.

Scooter kopen? Ontdek het ruime assortiment bij 2wheels.nl Rijnsburg (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6392

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.